Wednesday, March 26, 2003

Vandaag ben ik maar begonnen met het aanpassen van de core engine van Sevensteps, zodat partners echt hun eigen producten kunnen maken. Blijkbaar maakt het nogal wat uit voor de motivatie en de diverse commerciële mensen of er een plaatje zus of zo in de splashscreens is opgenomen. Beetje vervelend werk is het wel (alle producten even van een nieuw content design voorzien kan ff duren...), maar goed. De klant is koning niet waar? Het is wel weer leuk om weer eens een beetje in Delphi te programmeren (zei ik dat???)

Tuesday, March 25, 2003

Wat zal er NU gebeuren, nu ik de template heb veranderd?

Nou, dat ging dus wel goed. Dan maar beginnen met een echte weblog...

Vandaag en gisteren ben ik (weer eens) aan het stoeien geweest met de ISA server. Mooi spul hoor en eigenlijk werkt het allemaal prima zoals gedocumenteerd. Alleen... voor je gevonden hebt wat je eigenlijk moet lezen ben je heel wat uurtjes verder. Ik zou dat allemaal niet voor elkaar krijgen zonder google.com. Heb je de toolbar al geïnstalleerd? Zo niet, doen! (als je een Windows bak met IE hebt dan). Ik kan niet meer zonder.

Nou, dat was hem. Zo maar eens kijken hoe het met de Iraakese vrienden is. Ik hoop dat het allemaal niet zo lang meer duurt daar.